Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ (2-1)

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για την Παπαμιχαήλ (2-1)

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε την Λουίζα Τσιρίκο με 2-1 σετ και πέρασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του US Open.

Μετά από μία σκληρή μάχη δύο ωρών, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε της Αμερικανίδας, Λουίζα Τσιρίκο, με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-1) και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του US Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Αλίσια Παρκς.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να «σπάσει» 6 φορές το σερβίς της αντιπάλου της, ενώ είχε 66% κερδισμένους πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς και 56% στους πόντους που έπαιξε με δεύτερο σερβίς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός, η επιστροφή: Η προετοιμασία του Μπαρτζώκα, το πιο δυνατό ρόστερ και η… διαχείριση (vids)

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με 4-2 στο πρώτο σετ, αλλά η Τσιρίκο απάντησε και ισοφάρισε σε 4-4. Η αντεπίθεση της Αμερικανίδας δεν πτόησε την Ελληνίδα, που με νέο μπρέικ έφτασε στο 5-4 και λίγο αργότερα κράτησε το σρεβίς της για το 6-4 και το 1-0.

Στο δεύτερο η Τσιρίκο προηγήθηκε με 4-1 και λίγο αργότερα έφτασε στο 6-2, με το οποίο έστειλε το παιχνίδι σε τρίτο σετ. Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν καταιγιστική και με τρία μπρέικ έφτασε στο 6-1 και στην πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Επόμενη αντίπαλος για τη συμπατριώτισσά μας θα είναι η Αλίσια Παρκς, η οποία νίκησε την Ισπανίδα Λέιρε Ρομέρο Γκορμάζ με 6-3, 6-4.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ