Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέσπασε η 16χρονη αδερφή του – «Βγάζετε τη χολή σας»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέσπασε η 16χρονη αδερφή του – «Βγάζετε τη χολή σας»

«Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία» γράφει η Ελισάβετ Τσιτσιπά σε story που ανέβασε στο Instagram.

Η 16χρονη Ελισάβετ Τσιτσιπά, αδερφή του Στέφανου, ανέβασε story στο Instagram με αφορμή την κατακραυγή και τα σχόλια στα social media, μετά τον τσακωμό του Έλληνα τενίστα με τον πατέρα του, Απόστολο και την απομάκρυνση του δεύτερου από προπονητή του.

«Βγάζετε τη χολή σας», ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε η νεαρή που δεν άφησε ασχολίαστα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες.

«Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά. Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χ@στηκαν όλοι μαζί. Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία.

Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές. Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας. Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά. Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα.

Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας. Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες».

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ