Ήττα-σοκ για τον Τσιτσιπά και αποκλεισμός (0-2)

Ήττα-σοκ για τον Τσιτσιπά και αποκλεισμός (0-2)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Κέι Νισικόρι στον πρώτο γύρο του Μόντρεαλ με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Σύντομη αποδείχθηκε η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Μόντρεαλ, καθώς ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Κέι Νισικόρι με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ο συμπατριώτης δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά ούτε να ελέγξει τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Ιάπωνα, που μπορεί να βρίσκεται στο Νο. 576 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά στο παρελθόν είχε φτάσει ακόμα και στο Νο.4.

Διαβάστε επίσης: Τρεις μήνες παρά μια μέρα, από μια αξέχαστη βραδιά

Ο Τσιτσιπάς καλείται πλέον να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το US Open, που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Ο Νισικόρι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και με μπρέικ στο τρίτο γκέιμ προηγήθηκε με 2-1. Στο 5ο γκέιμ έκανε νέο μπρέικ για το 4-1, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2. Στο 8ο γκέιμ ο Στέφανος πήρε πίσω το ένα μπρέικ (5-3) και στη συνέχεια μείωσε σε 5-4, αλλά ο Ιάπωνας κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο, με τον Νισικόρι να κάνει μπρέικ στο 3ο γκέιμ για το 2-1. Ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ, με τον Ιάπωνα να παίρνει το σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ