Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αντίπαλοι Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι αντίπαλοι Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά για τον πρώτο γύρο του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις.

Τη σημαιοφόρο της Ολυμπιακής ομάδας του Μαυροβουνίου, Ντάνκα Κόβινιτς, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εάν η Σάκκαρη ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόβινιτς στον 2ο γύρο θα παίξει είτε με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, είτε με την Γιουάν Γιου, ενώ στον 3ο γύρο λογικά θα βρει μία εκ των Κατερίνα Σινιάκοβα, Γιούλια Πουτιντσέβα και Μάρτα Κόστιουκ.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με τον Όρτα – Η κίνηση για το «ναι» της Μπράγκα

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη

1R: Ντάνκα Κόβινιτς
2R: Εκατερίνα Αλεξαντρόβα/Γιουάν Γιου
3R: Κατερίνα Σινιάκοβα/Γιούλια Πουτιντσέβα/Μάρτα Κόστιουκ
QF: Κόρι Γκοφ
SF: Τζάσμιν Παολίνι/Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα/Τζέσικα Πεγκούλα
F: Ίγκα Σφιόντεκ/Έλενα Ριμπάκινα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την πορεία του στο Παρίσι κόντρα στον Βέλγο, Ζιζού Μπεργκς, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί στον 2ο γύρο, εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς και Μοέζ Ετσάργκι, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Σεμπαστιάν Μπάες.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τους Τζόκοβιτς και Ναδάλ, ενώ και οι τρεις διασταυρώνονται στα ημιτελικά με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο μεταξύ στα διπλά Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τις Αμερικανίδες, Κόλινς/Κράφτσικ ενώ τα αδέρφια Τσιτσιπά, Στέφανος και Πέτρος, θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Πορτογάλους, Μπόρζες και Καρμπάλ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ