Ανατροπή και τελικός για την Κρεϊτσίκοβα

Ανατροπή και τελικός για την Κρεϊτσίκοβα

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα θα είναι η αντίπαλος της Τζάσμιν Παολίνι στον τελικό του Wimbledon, με την Τσέχα να επικρατεί με 3-6, 6-3, 6-4 της Έλενα Ριμπάκινα.

Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατάφερε μετά από μία σπουδαία ανατροπή να πάρει την πρόκριση στον πρώτο της τελικό Wimbledon. Η 28χρονη Τσέχα νίκησε με 3-6, 6-3, 6-4 την κάτοχο του τίτλου το 2022, Έλενα Ριμπάκινα, στα ημιτελικά του φημισμένου Γκραν Σλαμ.

Η Κρεϊτσίκοβα έχασε γρήγορα την επαφή με την Ριμπάκινα στο πρώτο σετ, όταν βρέθηκε να χάνει με το… καλησπέρα, 5-1, ενώ… παραδόθηκε με 6-3.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μασούρας: Για πάντα στο λιμάνι της καρδιάς του

Ωστόσο η πρωταθλήτρια του Ρολάν Γκαρός το 2021 ανέβασε στροφές από το δεύτερο σετ, εξαργύρωσε όλα τα κρίσιμα μπρέικ και όχι μόνο ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τελικά πήρε την πολυπόθητη πρόκριση με 2-1.

Στον τελικό η Κρεϊτσίκοβα θα αντιμετωπίσει την επίσης… πρωτάρα σε μάχη τίτλου στο Γουίμπλεντον, Γιασμίν Παολίνι, η οποία νωρίτερα πήρε τον… μαραθώνιο του κεντρικού κορτ με την Ντόνα Βέκιτς και έγινε η πρώτη Ιταλίδα που φτάνει στην καταληκτική αναμέτρηση του Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ