Ντάνιελ- Τσιτσιπάς 0-3: Άνετα και ωραία στο ξεκίνημά του στο Wibledon ο Στέφανος

Ντάνιελ- Τσιτσιπάς 0-3: Άνετα και ωραία στο ξεκίνημά του στο Wibledon ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με τον δεξί στο τουρνουά του Wibledon ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-0 ( 6-7, 4-6, 5-7) του Ιάπωνα Ντάνιελ Τάρο...

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.11) επικράτησε του 34χρονου Ιάπωνα (Νο.84) με 7-6(5), 6-4, 7-5 σε 2 ώρες και 23 λεπτά και έκλεισε θέση στους «64» της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει την Πέμπτη (4/7) τον νικητή του ματς Ρουσουβουόρι-Μακντόναλντ.

Ο Τσιτσιπάς δεν έθελξε με την απόδοσή του, αλλά η ουσία είναι πως ξεκίνησε με το δεξί την πορεία του στο ιστορικότερο τουρνουά του τένις.

Διαβάστε επίσης: Δύο «Snipers» για τον Μπαρτζώκα: Φουρνιέ ή Μίχαϊλιουκ- Η απόλυτη σύγκριση (vids)

Ο Τσιτσιπάς μπήκε με ορμή στο ξεκίνημα του ματς και έδειξε την διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο. Όμως ο Ντάνιελ απάντησε και έκανε το αρχικό 4-0, 4-4 και κατάφερε να πάει το πρώτο σετ στο tie break, με τον Στέφανο ωστόσο να επικρατεί σε αυτό με 7-5 και να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η κατάσταση ήταν πιο ισορροπημένη με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 5-2 και εν συνεχεία κρατώντας το δικό του σερβίς επικράτησε με 6-4 του Ιάπωνα και έκανε εν πολλοίς ευκολότερη την ζωή του.

Στο τρίτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ ο Τσιτσιπάς έπαιξε κάποιους πολύ ωραίους πόντους, χωρίς ωστόσο μεγάλη διάρκεια ξανά στο παιχνίδι του κατάφερε να επικρατήσει με 7-5 και να κάνει το 3-0, περνώντας στον επόμενο γύρο, όπου πρέπει να ανεβάσει στροφές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ