Οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Γουίμπλετον

Οι αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Γουίμπλετον

Τους προσεχείς αντιπάλους τους στο τουρνουά Γουίμπλετον έμαθαν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη

Έγινε γνωστές οι κληρώσεις των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη για το φημισμένο τουρνουά Γουίμπλεντον, που ξεκινά την 1η Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 14/7.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο 11 του κόσμου, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ (No 83) και στο Β’ γύρο θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ρουσουβουόρι-Μακντόναλντ. Αν προχωρήσει ο 25χρονος τενίστας ο Σάσα Ζβέρεφ αναμένεται να είναι ο αντίπαλός του στα προημιτελικά, ενώ τον Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να τον συναντήσει μόνο στα ημιτελικά του τουρνουά στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Euro

Από την άλλη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 9 του κόσμου, θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στην 24χρονη Αμερικανίδα, προερχόμενη από τα προκριματικά, ΜαΚάρτνεϊ Κέσλερ (Νο 118), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα αγωνιστεί κόντρα είτε στην Ολλανδή Αράντσα Ρους, είτε στην Κινέζα Γιουάν Γιου.

Να σημειωθεί πως η Σάκκαρη αν προχωρήσει στο αγγλικό τουρνουά θα παίξει -πιθανότατα- με την Κινέζα Κινγουέν Ζενγκ στον 4ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά πιθανή αντίπαλος είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ