Σάκκαρη – Τζενγκ 0-2: «Μπλόκαρε» την Μαρία η Κινέζα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στην καλή μέρα της Κίνβεν Τζενγκ, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Μόλις στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά (δεύτερο γύρο), η Μαρία Σάκκαρη βγαίνει εκτός από την Κινέζα Κίβεν Τζενγκ, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (7-6/6-3) σε 1 ώρα και 52 λεπτά.

Η Ελληνίδα δεν κατάφερε να βρει τις απαιτούμενες λύσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η 21χρονη Κινέζα, η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τον προημιτελικό της διοργάνωσης στην Τζενγκζού της Κίνας.

Το ματς:

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μαρία Σάκκαρη. Η Τζενγκ μπήκε εξαιρετικά και βρήκε το πρώτο μπρέικ της στο τρίτο γκέιμ, ενώ μετά την υπεράσπιση του σερβίς της βρέθηκε στο 3-1.

Η Μαρία βρήκε ρυθμό στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω το μπρέικ και να φτάσει στο 4-4. Οι δύο παίκτριες υπερασπίστηκαν στη συνέχεια τα σερβίς τους, φτάνοντας στο tie break.

Εκεί η Κινέζα ήταν πιο συγκεντρωμένη, κατακτώντας το εύκολα με 7-2.

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό για την Τζενγκ στο δεύτερο σετ. Η Κινέζα έσπασε το σερβίς της Σάκκαρη και έφτασε εύκολα στο 4-2. Εν τέλει ότι συνέβη στο πρώτο σετ, δεν έγινε και στο δεύτερο, με την Τζενγκ να κρατάει με άνεση το σερβίς της και να κλείνει το δεύτερο σετ με 6-3.

Η πρόκριση ήρθε μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά, με την 21χρονη να αντιμετωπίζει στον επόμενο γύρο την Ουκρανή Καλινίνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από