Τζόκοβιτς και Αλκαράθ έχουν ξανά ραντεβού σε μεγάλο τελικό!

Τζόκοβιτς και Αλκαράθ έχουν ξανά ραντεβού σε μεγάλο τελικό!

Λίγες εβδομάδες μετά τον επικό τελικό του Wimbledon, Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς κοντράρονται ξανά σε τελικό σπουδαίου τουρνουά, αυτή τη φορά στο Σινσινάτι.

Ποιος φίλος του τένις μπορεί να ξεχάσει τον μυθικό τελικό του φετινού Wimbledon ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όποιος και να προσπάθησε να τον ξεχάσει, δεν θα τα καταφέρει, διότι ο Ισπανός και ο Σέρβος ρίχνονται σήμερα στην μέχη του μεγάλου τελικού στο Masters του Σινσινάτι.

Και οι δύο έχουν διανύσει μια αρκετά καλή εβδομάδα στο Western and Southern Open, με τον Τζόκοβιτς όμως να είναι πιο ξεκούραστος και πιο σίγουρος στο παιχνίδι του.

Ο 36χρονος κάτοχος 23ων Grand Slams έφτασε μέχρι τον τελικό με τον αγαπημένο του τρόπο, χωρίς να χάσει σετ από κανέναν του αντίπαλο. Το κοινό των Φοκίνα, Μονφίς, Φριτζ και Ζβέρεφ είναι το ότι κανείς δεν κατάφερε να αποσπάσει σετ από τον Τζόκοβιτς, ο οποίος αν καταφέρει να φτάσει σήμερα στην κατάκτηση θα φτάσει στον μαγικό αριθμό 100 τίτλων! Μοναδικό επίτευγμα…

Απέναντι του όμως στέκεται κάποιος που μόνο τυχαίος δεν είναι. Ο Κάρλος Αλκαράθ μπορεί να μην έχει φτάσει ως εδώ το ίδιο εύκολα, μπορεί να έχει χάσει σετ από όλους τους αντιπάλους του στο τουρνουά, μπορεί να χρειάστηκε να σώσει match point στον ημιτελικό, όμως δεν παύει να αποτελεί «κίνδυνο-θάνατο» για τον οποιονδήποτε.

Τόμπσον, Πολ, Πουρσέλ και Χουρκάζ. Όλους τους κέρδισε με 2-1 σετ. Αν καταφέρει να πάρει τον τίτλο θα είναι ο 13ος συνολικά και ο έβδομος μόνο φέτος.

Οι αναμετρήσεις στο παρελθόν είναι οριακά υπέρ του Ισπανού, ο οποίος είχε κερδίσει στον τελικό του Wimbledon και στον τελικό του Masters της Μαδρίτης, είχε χάσει όμως από τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Roland Garros.

Όλα αυτά ενώ και οι δύο φαίνονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του US Open που ακολουθεί σε μια εβδομάδα από τώρα.

Πρώτο σερβίς στον τελικό του Σινσινάτι, όχι νωρίτερα από τις 23:30!

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ