Το σήκωσαν Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Το σήκωσαν Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξαργύρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την τρομερή τους εβδομάδα στην Κολομβία, σηκώνοντας τον τίτλο στο διπλό.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ είναι πρωταθλήτριες στην Μπαρανκουίλα της Κολομβίας, μετά την νίκη τους στον τελικό απέναντι στις Λιζαραζό και Πέρεζ Γκαρσία με 2-0 σετ (7-6/7-5).

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες είχαν μια φανταστική παρουσία στην διάρκεια όλης της εβδομάδας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον τελικό, εκεί όπου αντιμετώπιζαν παίκτριες που είχαν μαζί τους το κοινό λόγω καταγωγής!

Το πρώτο σετ οδηγήθηκε στο tie break, αφού πρώτα οι Ελληνίδες είχαν την ευκαιρία να το κλείσουν στο 5-4 με το σερβίς τους. Στην επτάποντη διαδιακασία αποδείχθηκαν πιο σκληρές και πιο έτοιμες, κατακτώντας το με σχετική άνεση (7-2).

Χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή στο δεύτερο ώστε να πάρουν τον τίτλο. Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου είδαν τις Κολομβιανές αντιπάλους να βρίσκουν break στο πρώτο κιόλας Game του δεύτερου σετ.

Οι πρωταθλήτριες βρήκαν την απαιτούμενη συγκέντρωση, έκαναν το break back στο όγδοο game, ενώ λίγο αργότερα βρήκαν ακόμη ένα, προτού μπουν ξανά στο tie break, ολοκληρώνοντας το δεύτερο σετ με 7-5 και μαζί τον θρίαμβο στο τουρνουά της Κολομβίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ