ΤΕΝΙΣ

Ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ (νο 8 στον κόσμο) και ο Αυστραλός Άλεξ ντε Μινόρ (νο 18) προκρίθηκαν στον τελικό του τουρνουά τένις Masters 1000 στο Τορόντο, σαρώνοντας τον Αμερικανό Τόμι Πολ και τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς αντίστοιχα.
Ο Σίνερ, φιναλίστ την περασμένη άνοιξη στο Μαϊάμι, έφτασε στον δεύτερο τελικό του στη σεζόν-3ο ATP Masters 1000 στην καριέρα του και 1ο εκτός Miami Open- σε επίπεδο ελίτ νικώντας (6-4, 6-4) μία ώρα και 53 λεπτά τον Τόμι Πολ, νικητή του -νο 1 στον κόσμο- Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά.
Ο 24χρονος Άλεξ ντε Μινόρ συνεχίζοντας τις εκπληκτικές του επικράτησε άνετα (6-1,6-3) του Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς μετά από μόλις 76 λεπτά και κάτω από δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του δυνατού αέρα.