ΤΕΝΙΣ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στο 80άρι τουρνουά της Μπραζίλία, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Βραζιλιάνα, Λάουρα Πιγκόσι, με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και έχασε την ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά.
Η συμπατριώτισσά μας το πάλεψε απέναντι στο Νο. 4 του ταμπλό και Νο.144 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, με την Λάουρα Πιγκόσι να παίρνει τη νίκη και το εισιτήριο για την τελική 4άδα της βραζιλιάνικης διοργάνωσης.
Λίγες ώρες αργότερα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε και στα δίπλά, όπου είχε ως παρτενέρ την Σέρβα, Ναταλίγια Στεβάνοβιτς. Οι δυο παίκτριες ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τη Βρετανίδα Εντεν Σλίβα και την Ουκρανή Βαλέρια Στράκχοβα με 6-4, 4-6, 11-9.