Εμφατικά στα προημιτελικά η Σαμπαλένκα (2-0)

Με χαρακτηριστική άνεση, η Αρίνα Σαμπαλένκα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κατερίνα Αλεξαντρόβα επικρατώντας με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «8» του Wimbledon.

Χωρίς να «πατήσει γκάζι» η Αρίνα Σαμπαλένκα «σφράγισε» σήμερα την είσοδό της στους προημιτελικούς του Wimbledon, μετά την άνετη επικράτησή της επί της Κατερίνα Αλεξαντρόβα με 2-0 (6-4, 6-0).

Εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό σερβίς της, η Λευκορωσίδα (νο2 στον κόσμο) δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της, η οποία μετά την απώλεια του πρώτου σετ «κατέρρευσε». Στην φάση των «8» του τρίτου Major της σεζόν, η Σαμπαλένκα θ΄ αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Μάντισον Κις.

Διαβάστε επίσης: Στην ευθεία για 8+1 ξένους ο Ολυμπιακός- Η αναμονή για Ντόρσεϊ, η «άποψη» για τον Καλάθη και το ταξίδι του Μποζίκα

Στο 10ο game του πρώτου σετ, η κάτοχος του Australian Open κατάφερε να κάνει το καθοριστικό μπρέικ και με 6-4 να πάρει… κεφάλι στο σκορ. Από κει και πέρα δεν ήταν καταιγιστική στη συνέχεια, μη επιτρέποντας στην Αλεξαντρόβα… να πάρει ανάσα.

Με τρία πετυχημένα σερβίς και ισάριθμα μπρέικ, η 25χρονη τενίστρια «έγραψε» το 6-0, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς με άκρως εμφατικό τρόπο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από