Σάκκαρη: «Σέρβιρα καλά και έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη απέναντι στην Αλιακσάντρα Σασνόβιτς και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στο Βερολίνο.

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Αλιακσάντρα Σασνόβιτς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τη νίκη επί της Λευκορωσίδας και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εμφάνισή της. «Σέρβιρα καλά και θεωρώ πως έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση», ανέφερε και ευχαρίστησε τους Ελληνες για την παρουσία τους και τη στήριξή τους.

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στην Ισπανία Ντάρντερ και Ολυμπιακός! (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρία Σάκκαρη:

Για το παιχνίδι: «Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε αντιμέτωπες, ξέρω πως παίζει γιατί την παρακολουθώ, της αρέσει το γρασίδι. Παίζει σκληρά, επιθετικά. Αλλά είμαι μια εξαιρετική τενίστρια στην κίνηση και μπόρεσα και αντέδρασα στα χτυπήματα της. Σέρβιρα καλά και θεωρώ πως έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση».

Για τον προπονητή της που της έλεγε να παίζει έξυπνα: «Έξυπνα δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από τον να βάζω τη ρακέτα μου όσο καλύτερα μπορώ και σε όσο περισσότερα χτυπήματα μπορώ. Αυτό ήθελε και ο προπονητής μου. Είχα μια εύκολη νίκη μετά από πολύ καιρό. Έχω παίξει πολλά ματς στα τρία σετ και μου άρεσε που κέρδισα με αυτό τον τρόπο».

Για την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο κορτ: «Οι Έλληνες είναι παντού ακι αυτό είναι γεγονός. Πολλοί Έλληνες στην Αυστραλία, στην Αμερική και εδώ. Η υποστήριξη τους όπου πάω είναι τεράστια, αυτή είναι η κουλτούρα μας και νιώθω την αγάπη τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από