Σταθερή η Σάκκαρη, εκτόξευση για Μούχοβα

Σταθερή η Σάκκαρη, εκτόξευση για Μούχοβα

Μπορεί να αποκλείστηκε από το Roland Garros πολύ νωρίς η Μαρία Σάκκαρη, όμως θα κρατήσει τη θέση της στην κατάταξη, την ώρα που η φιναλίστ Μούχοβα εκτοξεύεται 27 θέσεις πιο ψηλά.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκανε καλό τουρνουά στο Roland Garros. Αποκλείστηκε πολύ νωρίς, στον πρώτο κιόλας γύρο από την Καρολίνα Μούχοβα, η οποία στην εξέλιξη του τουρνουά έφτασε μέχρι και τον τελικό όπου και ηττήθηκε από την ασυναγώνιστη Ίνγκα Σβιόντεκ.

Η Ελληνίδα τενίστρια παρά την κακή της απόδοση στο Παρίσι, δεν αναμένεται να χάσει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, παραμένοντας στο Νο.8 της σχετικής λίστας, την ώρα που η Σβιόντεκ ανεβαίνει 27 θέσεις και θα βρίσκεται στο Νο.16 της κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Ο Καμπρέρα στο τραπέζι του Κορδόν – Η αποκάλυψη των Ισπανών, μαρτυρά πώς δουλεύει ο Ολυμπιακός

Η Σβιόντεκ παραμένει το Νο.1 με την Αρίνα Σαμπαλένκα να βρίσκεται στο Νο.2 και την Έλενα Ριμπάκινα να κλείνει την πρώτη τριάδα. Ακολουθούν κατά σειρά οι Καρολίν Γκαρσία (Νο.4), Τσέσικα Πένγκουλα (Νο.5, έχασε δύο θέσεις), Ονς Ζαμπέρ (Νο.6, κέρδισε μια θέση), Κόκο Γκοφ (Νο.7, έχασε μια θέση), Σάκκατη (Νο.8), Καρολίνα Κβίτοβα (Νο.9, κερδισε μια θέση) και Μάια Χαντάντ (Νο.10, κέρδισε τέσσερις θέσεις).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ