«Λύγισε» στο τάι μπρέικ η Γραμματικοπούλου (1-2)

«Λύγισε» στο τάι μπρέικ η Γραμματικοπούλου (1-2)

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Μπανγκαλόρ της Ινδίας από την Μισάκι Ντόι με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 7-6 [3]).

Δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου απέναντι στο άλλοτε Νο.30 στον κόσμο, Μισάκι Ντόι, με την Ελληνίδα τενίστρια να «λυγίζει» στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ.

Η συμπατριώτισσά μας ηττήθηκε από την Ιαπωνέζα και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων που γίνεται στην Μπανγκαλόρ της Ινδίας.

Διαβάστε επίσης: Συγκλόνισαν οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού: «Πάρε με όταν φτάσεις» (pics)

Η Βαλεντίνη πήρε το πρώτο σετ με 6-1, αλλά στη συνέχεια η Μισάκι Ντόι ανέβασε την απόδοσή της και με 6-3 ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστριες έδωσαν μεγάλη μάχη, με την Ιαπωνέζα να το παίρνει στο τάι μπρέικ με 7-3.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.197 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αποχωρεί από την Ινδία, έχοντας πετύχει τρεις νίκες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απέναντι στην Ρουμάνα Ελενα Καντάρ με 6-2, 5-7, 6-4, στον 2ο γύρο κόντρα στην Ινδή, Ροτούγια Μποσέιλ με 6-2, 5-7, 7-5 και κόντρα στη Βόσνια Ντεα Χερτζέλας με 6-2 7-5.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ