Με τη νίκη του Ζανγκ στο Μπραουνβάιγκ

Με τη νίκη του Ζανγκ στο Μπραουνβάιγκ

Διαβάστε τι ποντάρουμε στο τουρνουά του Μπραουνβάιγκ και την αναμέτρηση του Ζανγκ με τον Μαρτίνεζ

Στο νήμα χάθηκε το 4αράκι του Hassan χθες στο τουρνουά τένις στο Μπραουνσβάιγκ, που γίνεται στη… σκιά του Wimbledon, με τον Martinez αν και τεράστιο φαβορί, να βρίσκει τα αποθέματα στο 3ο σετ για να κερδίσει τον αγώνα.

Μάλιστα, ο Λιβανέζος προηγήθηκε με μπρέικ στις αρχές του 3ου σετ, ενώ είχε ευκαιρίες να ξαναπροηγηθεί με μπρέικ μετά ακριβώς την επιτυχημένη προσπάθεια του Ισπανού να πάρει το μπρέικ πίσω.

Γενικότερα, και παρά τη νίκη του, o Martinez κάθε άλλο παρά έπεισε, ενώ σήμερα αντιμετωπίζει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο αντίπαλο. Ο λόγος για τον Zhizhen Zhang, ο οποίος τα πήγε περίφημα την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στον τελικό του Luedenscheid. Οι εταιρίες εξακολουθούν να χρίζουν τον Ισπανό μεγάλο φαβορί ενώ στο κορτ τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά.

Ίσως να παίζει ρόλο η μεγάλη διαφορά που έχουν στην κατάταξη, αλλά όπως έχω πει, πολλές φορές έχει αποδειχθεί πλασματική. Η απόδοση είναι εξαιρετική για τον Κινέζο και θα πάω με μεγάλο ποντάρισμα έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση. Προτείνεται η νίκη του Zhang με απόδοση 3.00!

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ