Ο δρόμος της Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Γουίμπλεντον

Ο δρόμος της Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Γουίμπλεντον

Η Πρισίλα Χον, Νο. 192 στην παγκόσμια κατάταξη, πρώτη αντίπαλος της Ελληνίδας τενίστριες - Το μονοπάτι της Γραμματικούλου μέχρι το κυρίως ταμπλό.

Στη μάχη των προκριματικών του Γουίμπλεντον ρίχνεται την Τρίτη (21/6) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο των προκριματικών θα αντιμετωπίσει την Πρισίλα Χον, Νο. 192 στην παγκόσμια κατάταξη. Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστραλής, στον δεύτερο γύρο θα βρει στον δρόμο της τη νικήτρια του ζευγαριού Κάτι Βόλινετς (Νο.1 στο ταμπλό και Νο. 116 στην WTA) – Αννα Λένα Φρέντσαμ (Νο. 226 στον κόσμο).

Στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον, η συμπατριώτισσά μας έχει ως πιθανές αντιπάλους τη Ρουμάνα Γκαμπριελά Λι, Νο. 20 στο ταμπλό και Νο. 152 στον κόσμο, αλλά και την Αμερικανίδα, Σάσκια Βίκερι.

Η Γραμματικοπούλου, η οποία προέρχεται από τη συμμετοχή της στο Ρολάν Γκαρός, θα διεκδικήσει την 3η της είσοδο σε κυρίως ταμπλό μιας Grand Slam διοργάνωσης, αλλά και πρώτη στο Γουίμπλεντον, όπου έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στα προκριματικά (2017, 2018, 2019). Ποτέ όμως δεν έχει περάσει στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ