ΤΕΝΙΣ
![Ο χάρτης του επόμενου Champions League: Το δεύτερο εισιτήριο της Ελλάδας και όλα τα δεδομένα](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6386511-1024x682-1-300x200.jpg)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, «λυγίζοντας» στο τέλος τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-2 σετ και κατέκτησε το πολύτιμο τρόπαιο μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε παραπάνω από 4 ώρες.
Ο Σέρβος, που βρίσκεται στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε το τρόπαιο για 2η φορά στην καριέρα του και πρώτη μετά το 2016.
Αυτές οι επιδόσεις του Σέρβου έκαναν τον συμπατριώτη του και παίκτη του Παναθηναϊκού, Νεμάνια Νέντοβιτς, να σχολιάσει αυτό το γεγονός στο Twitter, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά «GOAT», δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Νέντοβιτς:
GOAT!!!
— Nemanja Nedovic (@nedovic1624) June 13, 2021