Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε όσο κανείς»

Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε όσο κανείς»

Ο Μόντο Ντουπλάντις μίλησε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο του κλειστού στίβου, ενώ έβγαλε το... καπέλο στον Εμμανουήλ Καραλή.

Μια ακόμη μεγάλη μάχη έδωσαν ο Μόντο Ντουπλάντις με τον Εμμανουήλ Καραλή στο Παγκόσμιο κλειστούν στίβου, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει το ασημένιο μετάλλιο και τον αντίπαλό του το χρυσό.

Ο Σουηδός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για τον Μανόλο, αναφέροντας πως τον πίεσε όσο κανείς, ενώ στάθηκε και στην άνοδο του επιπέδου στο άλμα επί κοντώ.

Οι δηλώσεις του Μόντο Ντουπλάντις:

«Ήμουν λίγο κουρασμένος και δεν είχα αρκετή ενέργεια. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά το σημαντικό είναι πάντα να φέρνεις ο χρυσό μετάλλιο στο σπίτι.

Το 6,05 είναι η υψηλότερη επίδοση που έχει επιτευχθεί ποτέ για κάποιον που παίρνει την δεύτερη θέσει. Το επί κοντώ είναι σε… άρρωστο επίπεδο αυτή την στιγμή. Νομίζω ότι είναι μόνο καλό όλων να πιέζουμε ο ένας τον άλλον, τόσο πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ