Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα αφήσω το μήκος» (pic)

Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα αφήσω το μήκος» (pic)

Ο Μίλτος Τεντόγλου τόνισε πως θα αφήσει το μήκος αν περάσουν οι αλλαγές της World Athletics.

Το Diamond League των Βρυξελλών βρήκε τον Μίλτο Τεντόγλου να κατατάσσεται τρίτος στο αγώνισμα του μήκους και να μην κατακτά το «διαμάντι».

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε μετά τον αγώνα και έριξε τη… βόμβα, τονίζοντας πως αν η World Athletics περάσει τις αλλαγές που θέλει στους κανονισμούς τότε εκείνος θα αποχωρήσει από το μήκος.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες διεξήχθη ένα test event στο Φρίμπουργκ της Ελβετίας ώστε να δοκιμαστούν οι αλλαγές που θέλει να κάνει η World Athletics και έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση μιας ζώνης απογείωσης στους αθλητές, αντί για βαλβίδα, και μέτρηση από το σημείο που σηκώθηκε το πόδι του άλτη/της άλτριας από τη ζώνη απογείωσης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου:

«Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.

Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ