Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Εμμανουήλ Καραλή (pics)

Αυτή είναι η πανέμορφη κοπέλα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Εμμανουήλ Καραλή (pics)

Η εντυπωσιακή αθλήτρια που βρίσκεται στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή και τον στηρίζει

Ο Εμμανουήλ Καραλής διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς προέρχεται από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκανε πανελλήνιο και ατομικό ρεκόρ στο Diamond League της Σιλέσια, καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που πραγματοποιεί άλμα στα έξι μέτρα!

Στήριγμα του Καραλή σε κάθε του προσπάθεια είναι η κοπέλα του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια.

Οι δυο τους, μάλιστα, εμφανίστηκαν μαζί στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε την περασμένη εβδομάδα. Η Αναστασία δεν έλειπε φυσικά ούτε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Παρακολούθησε τις προσπάθειες του αγαπημένου της από τις κερκίδες, καταγράφοντάς τες με το κινητό της. Ωστόσο και οι δυο είναι πολύ διακριτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες.

Η Αναστασία Μαγαλιού έχει σπουδάσει ψυχολογία, αγαπάει πολύ τα ταξίδια αλλά και τα σπορ, ενώ έχει ασχοληθεί και η ίδια παλαιότερα με τον στίβο.

Απολαύστε την Αναστασία Μαγαλιού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ