Διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ o Kαραλής, πέρασε τα έξι μέτρα στο Diamond League της Σιλεσίας

Διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ o Kαραλής, πέρασε τα έξι μέτρα στο Diamond League της Σιλεσίας

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε «σμπαράλια» το πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League της Σιλεσίας, με άλμα στα έξι μέτρα!

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε για μία ακόμα φορά ιστορία, καθώς συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League του Χορζόφ.

Αυτή τη φορά ο Έλληνας άλτης και αθλητής του Ολυμπιακού με άλμα του στα έξι μέτρα, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ, γράφοντας ιστορία λίγες μόλις μέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στον πάγκο της Γουλβς ο Ποντένσε για το ματς με την Τσέλσι (pic)

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του τα έξι μέτρα (η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν τα 5μ.93), έδειξε ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και συνεχίζει την καταπληκτική του χρονιά χωρίς να κατεβάζει ταχύτητα στις επιδόσεις του κάνοντας την μία εμφάνιση καλύτερη από την άλλη.

Ο Έλληνας άλτης αποφάσισε ν’ ανεβάσει τον πήχη στα 6.00μ. Μετά από δύο άκυρες προσπάθειες… η τρίτη αποδείχτηκε και τυχερή… κάνοντας το απίστευτο να μπει στο κλαμπ των αθλητών που έχουν «αγγίξει» τα 6.00μ. στο άλμα επί κοντώ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε ο πρώτος Έλληνας που το πετυχαίνει… γράφοντας Ιστορία στη Σιλέσια! Αυτό που κυνηγούσε σε όλη τη θερινή σεζόν, να ξεπεράσει δηλαδή τα 6 μέτρα, το έκανε λίγες εβδομάδες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού… στην Πολωνία.

Ο Καραλής αποσύρθηκε από τη συνέχεια του αγώνα… έχοντας πετύχει το άλμα της… ζωής του, βελτώνοντας κατά επτά εκατοστά την καλύτερη επίδοσή του!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ