Τα επόμενα «ραντεβού» των Τεντόγλου, Καραλή, Στεφανίδη και Τζένγκο

Τα επόμενα «ραντεβού» των Τεντόγλου, Καραλή, Στεφανίδη και Τζένγκο

Συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Μίλτος Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλής, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο.

Η λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων σηματοδοτεί το πέρας της σεζόν για τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, αυτό όμως δεν ισχύει για τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψαν άμεσα στις προπονήσεις και στις 22 Αυγούστου θα είναι παρόντες στο μίτινγκ της σειράς Diamond League στη Λοζάνη.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα συνεχίσει στις 25/8 στον αντίστοιχο αγώνα της Σιλεσίας, στην Πολωνία, ενώ ενδέχεται να αγωνιστεί και στο Ζάγκρεμπ, στις 8/9. Από την πλευρά του, ο δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, μετά τη Λοζάνη, θα αγωνιστεί και στο Diamond League της Ζυρίχης, στις 5/9.

Τόσο ο Τεντόγλου, όσο και ο Καραλής, θα κλείσουν τη σεζόν τους στις Βρυξέλλες, όπου το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου θα μετάσχουν στον τελικό του Diamond League.

Με τη σειρά τους, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο ταξιδεύουν στη Γερμανία, αλλά με διαφορετικούς προορισμούς. Η πρωταθλήτρια του ακοντισμού θα αγωνιστεί την Παρασκευή (16/8) στο μίτινγκ ρίψεων στην πόλη Τουμ, ενώ η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θα μετάσχει το Σάββατο (17/8) σε αγώνα στην πόλη Γιόγκριμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ