Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Πέμπτη η Σαμολαδά, 7η η Ραφαηλίδου στη δισκοβολία

Ευρωπαϊκό στίβου Κ18: Πέμπτη η Σαμολαδά, 7η η Ραφαηλίδου στη δισκοβολία

Διακρίσεις για τις Ελληνίδες αθλήτριες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ18.

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας της, η Βασιλική Σαμολαδά πήρε την 5η θέση στον τελικό δισκοβολίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, με βολή στα 47,14μ.

Η νεαρή αθλήτρια του Αλέξανδρου Παυλίδη από την πρώτη της βολή έδειξε πως θα είναι ανταγωνιστική και σε κάθε προσπάθεια βελτιωνόταν με αποκορύφωμα το 47,14 μ. στην τρίτη προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Βέλντε: Όχι στο MLS, 4 εκατ ευρώ και bonus στο τραπέζι για τη Λεχ Πόζναν- Μια ανάσα πλέον ο Ολυμπιακός

Μέχρι εκείνη τη στιγμή η αθλήτρια βρισκόταν στα μετάλλια, ωστόσο σε εκείνη το σημείο η κατάταξη άλλαξε και έπεσε στην πέμπτη θέση στην οποία έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι βολές της διαδοχικά: 45,11 μ., 46, 24 μ., 47,14 μ., 47,02 μ., 44,28 μ. και μία άκυρη στην 6ης και τελευταία.

Στον ίδιο τελικό μετείχε και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σφαιροβολία, Μαρία Ραφαηλίδου, που ήταν έβδομη με 46,73 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιάννη Ραφαηλίδη έχοντας την κούραση της συμμετοχής στη σφαιροβολία, δεν ήταν στην μέρα να διεκδικήσει βολή κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, που θα της έδινε μια θέση υψηλότερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ