ΝΕ Πατρών – Ολυμπιακός 7-30: «Βούλιαξαν» τους Πατρινούς οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΝΕ Πατρών με εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική Α1 Πόλο Ανδρών και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 30-7 τη ΝΕ Πατρών εκτός έδρας και έκανε το 3/3 στην Α1 Πόλο Ανδρών με επιβλητικό τρόπο. Οι ερυθρόλευκοι και Νταμπλούχοι Ελλάδος είναι στην πρώτη θέση του Β’ Γκρουπ με 9 βαθμούς πάνω από τη Χίο που έχει 6 με ματς λιγότερο.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη (30/10, 19:15), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Η αναμέτρηση πριν καν ξεκινήσει είχε ξεκάθαρο φαβορί, πράγμα το οποίο απέδειξε από πολύ νωρίς ο Ολυμπιακός με την ομάδα της Πάτρας να προβάλει αντίσταση μόνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας από τα μισά του πρώτου οκτάλεπτου και έπειτα πάτησα το γκάζι και δεν κοίταξε ποτέ πίσω του, καθώς ξέφυγε με +5, με συνοπτικές διαδικασίες (3-8). Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν και την άμυνα τους και με επιμέρους (1-6) ανέβασαν τη διαφορά στο 4-14.

Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό να διαλύει τη ΝΕ Πατρών με 30-7, έχοντας μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση, με αρκετούς τους παίκτες να σκοράρουν.

Πρώτοι σκόρερ κόντρα στη ΝΕ Πατρών αναδείχθηκαν οι Γενηδουνιάς και Πούρος που σημείωσαν αμφότεροι από πέντε γκολ, ακολούθησε με τέσσερα τέρματα ο Δήμου, ενώ από τρία σημείωσαν οι Ζαλάνκι, Γκίλλας, Φουντούλης, Αλαγραφαγκής και Λυκούδης.

Τα οκτάλεπτα: 3-8, 1-6, 2-8, 1-8

ΝΕ Πατρών:
Αναγνώστου, Γιαννακόπουλος 1, Σαλπόγλου, Καραϊσκος, Γιουτμάζ 1, Τσίπης, Αντίοχος, Γουρδούπης 1, Χεσχαμ 2, Τσαχιλίδης 2, Καρράς, Βρυώνης, Γούρας, Βαλουξής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Δήμου 4, Γκίλλας 3, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης 3, Ζαλάνκι 3, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 3, Κάκαρης, Νικολαΐδης 2, Τζωρτζάτος, Πούρος 5, Λυκούδης 3

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από