Ολυμπιακός: Πρώτη «μάχη» στην Ευρώπη στο Παπαστράτειο

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την πρώτη ευρωπαϊκή μονομαχία με τον Άλιμο ΝΑΣ, στο Παπαστράτειο.

Το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι αρχίζει, με υψηλές φιλοδοξίες και στόχο τη συμμετοχή της σε ένα ακόμα Final 4 Champions League, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (26/10) τις 18:00 (MEGA Play/megatv.com/in.gr), οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας, φιναλίστ του περσινού Champions League, αντιμετωπίζουν -ως τυπικά φιλοξενούμενες- τον Αλιμο ΝΑΣ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα και ο Ισπανός που «τρελάθηκε» με τον Ελ Κααμπί (vid, pic)

*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

«Με 100% συγκέντρωση για μια νικηφόρα πρεμιέρα»

Δηλώσεις:

Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη: «Αύριο, παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους του Champions League. Θέλουμε να κάνουμε μια νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στο Άλιμο. Ξέρουμε, ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από