Ολυμπιακός – ΑΕΚ 29-4: Μυθικό… πάρτι στο Παπαστράτειο

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 29-4: Μυθικό… πάρτι στο Παπαστράτειο

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 29-4 και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο πόλο.

O Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση διέλυσε την ΑΕΚ με 29-4 στο Παπαστράτειο και ξεκίνησε με το δεξί το εφετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο πόλο.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2024-25, του Super Cup, με νίκη (13-8) επί του Εθνικού, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους ιδανικά και στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίες στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ήταν οι Σάντα και Άντριους που πέτυχαν από 6 γκολ και ξεχώρισαν στην μεσημεριανή αναμέτρηση που έγινε στον Πειραιά.

Η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής με αντίπαλο τον Άλιμο για τη 2η αγωνιστική.

Προβάδισμα με +14 στο ημίχρονο και υψηλός ρυθμός σε όλο το ματς!

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τέρμα της Κολιτσοπούλου, όμως η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον Θρύλο ο οποίος απάντησε με ένα 6-0 μέχρι τη λήξη του 1ου οκταλέπτου. Από δυο τέρματα σημείωσαν στο διάστημα αυτό η Άντριους και Νίνου ενώ τα άλλα δυο πέτυχαν η Σάντα και η Βάσω Πλευρίτου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ξεκίνησε με δυο διαδοχικά τέρματα της Στεφανίας Σάντα τα οποία διαμόρφωσαν το σκορ στο 8-1 έως το 5:47. Ακολούθησε το εξαιρετικό γκολ της Φωτεινής Τριχά από την περιφέρεια, χάρη στο οποίο οι ερυθρόλευκες διεύρυναν στο 9-0 του σερί του για το 9-1 στα 4:27. Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με τα γκολ της Μπίκου (3:12), Τριχά (2:50) και Σάντα (2:09), αύξησαν στο +11 το προβάδισμά τους για το 12-1. Στο 1:51, η Ράικρου απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι της Λογοθέτη, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του Ολυμπιακού για 14 αγωνιστικά λεπτά. Στη συνέχεια οι πρωταθλήτριες Ελλάδας με άλλα δυο γκολ από την Μπίκου και την Βάσω Πλευρίτου, έφτασαν στο 14-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 3ο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός κράτησε υψηλό ρυθμό σκοράροντας αρκετές φορές στην κόντρα, και με το επιμέρους 7-3 στο διάστημα αυτό έφτασε στ 21-4 στη λήξη της περιόδου. Με δεδομένο ότι οι βάσεις της νίκης είχαν μπει οι «ερυθρόλευκες» διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα στην τελευταία περίοδο και έφτασαν με άνεση στην επικράτηση με το τελικό 29-4.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 8-0, 7-3, 8-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ράικροου, Χριστοδούλου Αουτ 2, Κουρέτα, Σάντα 6, Τριχά 4, Άντριους 6, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Νίνου 3, Β. Πλευρίτου 4, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Καραγιάννη, Δρακωτού, Μπίκου 2

ΑΕΚ: Πουλοπούλου, Κολιτσοπούλου 1, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Πάτερου 1, Κωστάκη, Ρουμελιώτη, Λογοθέτη, Φελλά, Γαλιατσάτου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ