Ολυμπιακός: Live streaming ο τελικός του Σούπερ Καπ πόλο Γυναικών με τον Εθνικό

Ολυμπιακός: Live streaming ο τελικός του Σούπερ Καπ πόλο Γυναικών με τον Εθνικό

Δείτε σε live streaming τον τελικό του Σούπερ Καπ στο πόλο Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κοντράρεται με την αντίστοιχη του Εθνικού στον τελικό του Σούπερ Καπ για τη σεζόν 2024/25.

Με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν οι πρωταθλήτριες Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Στέφανου Λέανδρου, που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο, σε μια αναμέτρηση που θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε live streaming.

Διαβάστε επίσης: Φουριόζος ο Γιαζίτσι: Με δικό του γκολ 1-0 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

«Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ξεκινάμε… Δεν θα είναι εύκολο, καθώς κρίνει έναν τίτλο, τον πρώτο της σεζόν. Σίγουρα, δεν είμαστε όσο έτοιμοι θέλουμε, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, θα διεκδικήσουμε τον τίτλο με όλες μας τις δυνάμεις, στον Ολυμπιακό είμαστε και θέλουμε να κατακτούμε κάθε τρόπαιο. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του Super Cup», δήλωσε ενόψει του τελικού ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Δημήτρης Κραβαρίτης.

Δηλώσεις παραχώρησε και η επί 14 χρόνια αρχηγός του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα Πλευρίτου, λέγοντας: «Ανυπομονώ για τον αυριανό τελικό του Super Cup, που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την ομάδα μας. Με ένα πολύ ανανεωμένο ρόστερ και αρκετές σημαντικές αλλαγές, είμαστε έτοιμες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Είμαστε αποφασισμένες να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας την πρώτη επιτυχία της σεζόν».

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ