Ανώδυνη ήττα ο Απόλλων Σμύρνης (13-6)

Ανώδυνη ήττα ο Απόλλων Σμύρνης (13-6)

Ανώδυνη και φυσιολογική ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ

Φυσιολογική και ουσιαστικά ανώδυνη ήττα με 13-6 από τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, για την 4η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στην κροατική πρωτεύουσα.

Χωρίς τον τιμωρημένο Νίκολα Μπογκντάνοβιτς (αποβλήθηκε στο πρωινό παιχνίδι με την ΕΝΚΑ), η «αμφίβια ταξιαρχία» δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που έχει στις τάξεις του πέντε «ασημένιους» Ολυμπιονίκες με την εθνική Κροατίας.

Διαβάστε επίσης: Σύνθημα αντεπίθεσης στο Ρέντη – Η κουβέντα στα αποδυτήρια, η πίστη στην ομάδα και το άμεσο ζητούμενο

Έστω κι έτσι, η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς αναμένεται να «σφραγίσει» αύριο (29/9, 11:00) την πρόκριση για τη φάση των ομίλων, στην αναμέτρηση με την ισπανική Σαντ Αντρέου.

Το παιχνίδι κρίθηκε πολύ νωρίς, καθώς μετά το γκολ του Χονδροκούκη στο ξεκίνημα, η Μλάντοστ πέτυχε σερί 6-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο φρέσκοι (αφού δεν έπαιξαν το πρωί) και δεν άφησαν περιθώριο στους «κυανόλευκους» να απειλήσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 3-2, 3-1

Η σύνθεση του Απόλλωνα: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπραϊμης 2, Ράντοβιτς 1, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Καπότσης, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 1, Γαρδίκας, Ρομπόπουλος, Σολανάκης, Λιμαράκης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ