Ο Απόλλωνας διέλυσε την ΈΝΚΑ και «αγκάλιασε» του ομίλους του Euro Cup (17-7)

Το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς νίκησε 17-7 την τουρκική ΕΝΚΑ.

«Δύο στα δύο» για τον Απόλλωνα. Μια ακόμη εύκολη αποστολή για την ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς, η οποία επιβλήθηκε της τούρκικης ΕΝΚΑ με 17-7, το πρωί του Σαββάτου (28/9), στο πλαίσιο του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ.

Μελανό σημείο για το ελληνικό συγκρότημα ήταν η αποβολή με αντικατάσταση του Νίκολα Μπογκντάνοβιτς στη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Σέρβος θα απουσιάσει από το απογευματινό (19:00) παιχνίδι με την οικοδέσποινα Μλάντοστ και τη θέση του θα πάρει ο Διονύσης Μπραΐμης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η «εύκολη» απόφαση του Μπαρτζώκα και ο παράγοντας… ΜακΚίσικ

Οι «κυανόλευκοι», που θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην Κροατία στις 11.00 το πρωί της Κυριακής (29/9) με αντίπαλο τη Σαντ Αντρέου, χρειάζονται μια ακόμη νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

ΕΝΚΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 7-17

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 3-4, 1-6

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 3, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Καπότσης 3, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 2, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος, Σολανάκης 2, Λιμαράκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από