Ορτίτζια – ΠΑΟΚ 15-13: Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Δικέφαλο

Ορτίτζια – ΠΑΟΚ 15-13: Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Δικέφαλο

Η Ορτίτζια ήταν ανώτερη από τον ΠΑΟΚ και επικράτησε με 15-13, στην πρεμιέρα του προκριματικού γύρου του Euro Cup - Δεν έφτασε η αντεπίθεση στο τέταρτο οκτάλεπτο στον Δικέφαλο.

Με ήττα 15-13 από την ισχυρή ιταλική Ορτίτζια, ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο Κράνι της Σλοβενίας, όπου διεξάγεται ο 7ος προκριματικός όμιλος του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα, βρέθηκε από την αρχη πίσω στο σκορ και η διαφορά έφτασε στα έξι γκολ (14-8), στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Η ιταλική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Καλαϊτζής, φάνηκε να χαλαρώνει στο φινάλε και οι «ασπρόμαυροι» πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα γκολ, μειώνοντας την έκταση του σκορ.

Διαβάστε επίσης: Η πιο νεανική ομάδα της Euroleague η Παρτιζάν – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (vids)

Παρά τη σημερινή ήττα, πάντως, η πρόκριση στη φάση των ομίλων βρίσκεται στα χέρια της ομάδας του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που καλείται το επόμενο διήμερο να υπερκεράσει θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους. Αύριο Σάββατο (28/9, 18:30), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Ντούισμπουργκ και την Κυριακή 29/9 (13:00) την οικοδέσποινα Τρίγκλαβ Κράνι.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-2, 3-3, 2-5

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης 3, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Μυρίλος, Ντέλιτς, Πολ. Προσινικλής 1, Κούπμαν 3, Καρατζάς 1, Σιορδίλης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ