Κάκαρης: «Είμαστε δυνατό σύνολο, προχωράμε βήμα-βήμα»

Κάκαρης: «Είμαστε δυνατό σύνολο, προχωράμε βήμα-βήμα»

Ο νέος φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Κώστας Κάκαρης, μίλησε για τη νέα αγωνιστική σεζόν των Ερυθρόλευκων.

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν και την κοινή προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά μίλησε ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, Κώστας Κάκαρης, ο οποίος τόνισε: «Δυνατό τριήμερο, που το χρειαζόμασταν. Μας βοήθησε να βρούμε ρυθμό».

Συγκεκριμένα, ο Κάκαρης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και την τριετία 2018-21, δήλωσε: «Μια πάρα-πάρα-πάρα πολύ καλή προετοιμασία, ένα δυνατό τριήμερο, που το χρειαζόμασταν. Η Μπαρτσελονέτα είναι μια φανταστική ομάδα, κολυμπάει, έχει ρυθμό και μας βοήθησε να βρούμε κι εμείς το ρυθμό μας σε ένα υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό 7-2 του «Μέντι» και το… τεσσάρι που ψάχνει απόψε στη Λιόν (vids)

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, πήγαινε γκολ-γκολ, πολύ ωραίο ματς και χάσαμε στα πέναλτι. Τα φιλικά είναι για δοκιμές και αυτό μας βοήθησε πολύ να προετοιμαστούμε. Έχουμε καιρό μπροστά μας, δουλεύουμε και νομίζω, πως ήταν πολύ σημαντική αυτή η προετοιμασία για την ομάδα, κερδίσαμε αρκετά από αυτά. Θεωρώ, ότι είμαστε αρκετά πλήρης ως ομάδα, ένα πολύ δυνατό σύνολο. Είμαστε πολύ καλά σε όλες τις θέσεις, έχουμε δρόμο ακόμα να χτίσουμε τη φυσική μας κατάσταση. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Με τον διεθνή φουνταριστό των «ερυθρόλευκων» να συμπληρώνει: «Είναι ωραίο να σε θεωρούν φαβορί ή εκ των φαβορί. Είναι βάρος, αλλά είναι ωραίο βάρος, που θες να το υποστηρίξεις και να παλέψεις να το καταφέρεις.

Εμείς, πάμε βήμα-βήμα, στόχος μας είναι οι εγχώριοι τίτλοι και το LEN Champions League, αλλά προχωράμε μέρα με τη μέρα. Να κερδίζουμε τα ματς, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να πάμε στο Final-4 και θα το δούμε τότε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ