Ήττα με 10-8 στον ημιτελικό από την Ουγγαρία για την Εθνική Νέων Γυναικών – Για το χάλκινο μετάλλιο με την Κροατία

Ήττα με 10-8 στον ημιτελικό από την Ουγγαρία για την Εθνική Νέων Γυναικών – Για το χάλκινο μετάλλιο με την Κροατία

Η Εθνική Νέων Γυναικών ηττήθηκε με 10-8 από την Ουγγαρία και θα διεκδικήσει κόντρα στην Κροατία το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.

Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η Εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 του Ζάγκρεμπ.

Στον αποψινό ημιτελικό, το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 10-8 κι έτσι αύριο (31/8, 20:00) θα παίξει για την τρίτη θέση με την οικοδέσποινα Κροατία, η οποία «άγγιξε» τη μεγάλη έκπληξη, αλλά τελικά έχασε 12-11 από την Ισπανία.

Η ελληνική ομάδα έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγήθηκε 3-0 (έχοντας χάσει μάλιστα και πέναλτι με την Καραμπέτσου), αλλά στη συνέχεια έμεινε «άσφαιρη» για περισσότερο από 12 λεπτά και δέχθηκε σερί 6-0, για να βρεθεί πίσω με 6-3 στο ημίχρονο. Οι Μαγυάρες συντήρησαν το προβάδισμά τους στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και έφτασαν στη νίκη, που τις φέρνει στον τελικό απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία.

Η εθνική θα αντιμετωπίσει πλέον την Κροατία στον «μικρό» τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στην Α΄ φάση της διοργάνωσης, με την οικοδέσποινα, που αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, να επικρατεί 14-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 4-0, 3-2, 1-3

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Κωνσταντοπούλου, Καραμπέτσου 1, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη, Δρακωτού 1, Πιοβάν, Κλαψιανού, Κουρέτα 1, Γαλανοπούλου, Τριχά 2, Μπέτα 1, Κρασσά, Τσιάρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ