Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με την Αναστασία-Μαρία Μπίκου

Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με την Αναστασία-Μαρία Μπίκου

Την έναρξη της συνεργασίας του με την νεαρή περιφερειακή Αναστασία-Μαρία Μπίκου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, για την ομάδα πόλο Γυναικών.

Την απόκτηση της Αναστασίας-Μαρίας Μπίκου, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τη νεαρή περιφερειακή να εντάσσεται στην ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο τελικός είναι στο σπίτι του Ερνέστο, γιατί να μην πάμε all the way» (vid)

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία-Μαρία Μπίκου. Η 16χρονη περιφερειακή (ημ. γέννησης 25/8/2008, 1,74μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η Αναστασία-Μαρία Μπίκου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το πόλο σε ηλικία έξι ετών, από τον ΠΑΟΚ, όπου ήταν έως την περσινή σεζόν (2023-24). Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τα ηλικιακά πρωταθλήματα, είχε συμμετοχές και στην ομάδα Γυναικών του ΠΑΟΚ.

Με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, έχει κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων στην Κροατία, αλλά και την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κορασίδων στην Τουρκία.

Η δήλωση της Αναστασίας-Μαρία Μπίκου: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές της ομάδας, καθώς και τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου δίνουν. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα κορυφής, έχει πάντα υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και για εμένα είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας και να συνεισφέρω στην επίτευξή τους. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, στα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και την διοίκηση του συλλόγου για την στήριξη που είχα. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και πολλούς τίτλους στον Ολυμπιακό».

Προηγούμενες ομάδες:

2014-24 ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ