«Περίπατος» της εθνικής πόλο νέων γυναικών κόντρα στη Γαλλία (19-12)

«Περίπατος» της εθνικής πόλο νέων γυναικών κόντρα στη Γαλλία (19-12)

Ιδανικό ξεκίνημα για την εθνική πόλο νέων γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί 19-12 της Γαλλίας

Με το… δεξί μπήκε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νέων γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η «αυλαία» του οποίου άνοιξε στο Ζάγκρεμπ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα της Γαλλίας με 19-12, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον Α΄ όμιλο, και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ. Οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη έδειξαν από την αρχή του αγώνα τις… διαθέσεις τους, καθώς προηγήθηκαν 7-2 και, μολονότι οι «τρικολόρ» μείωσαν σε 10-8, έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση.

Διαβάστε επίσης: Μέρα… Κάρμο στον Ολυμπιακό!

Επόμενος αντίπαλος της «γαλανόλευκης» είναι αύριο (26/8, 11:30) η Ουγγαρία, σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον όμιλο. Πρώτες σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν οι Δέσποινα Δρακωτού, Φωτεινή Τριχά και Αριάδνη Καραμπέτσου με τέσσερα γκολ έκαστη.

Τα οκτάλεπτα: 7-2, 4-6, 6-4, 2-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Κοβάτσεβιτς 1, Τζωρτζακάκη 1, Φουράκη, Δρακωτού 4, Πιοβάν, Κλαψιανού 2, Κουρέτα 3, Παπαδοπούλου, Τριχά 4, Μπέτα, Καραμπέτσου 4, Τσιάρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ