Η… υπόσχεση του Γενηδουνιά στους «παντογνώστες»: «Θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα»

Η… υπόσχεση του Γενηδουνιά στους «παντογνώστες»: «Θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα»

Δείτε την ανάρτηση του Ντίνου Γενηδουνιά μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την υπόσχεση που έδωσε στους «παντογνώστες», όπως τους χαρακτήρισε.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς με ένα ποστάρισμα στα social media, έκανε τον δικό του απολογισμό για την πορεία της Εθνικής Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση μετά αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη Σερβία.2

Ο 31χρονος πολίστας τόνισε πως η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μία… υπόσχεση στους επικριτές και τους «παντογνώστες», όπως τους χαρακτήρισε.

Δείτε την ανάρτησή του Γενηδουνιά:

«Oλυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω. Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας, θα σας ξανά κάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από περηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ