Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή της Καραγιάννη

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή της Καραγιάννη

Η τερματοφύλακας Μαρία Καραγιάννη θα συνεχίσει την καριέρα της στον Ολυμπιακό

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη νεαρή τερματοφύλακα Μαρία Καραγιάννη ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Καραγιάννη. Η νεαρή τερματοφύλακας (ημ. γέννησης 1/11/2004, 1,68μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Την περσινή σεζόν (2023-24), η Μαρία Καραγιάννη αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου. Το 2015, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το πόλο στον ΝΟ Ρεθύμνου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2022, ενώ το 2022-23, αγωνίστηκε στον Άλιμο ΝΑΣ.

Με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, η Μαρία Καραγιάννη έχει κατακτήσει τέσσερα μετάλλια. Συγκεκριμένα, χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019, με την Κ15, ασημένιο στο Ευρωπαϊκό του 2021, με την Κ17. Το 2022, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την Κ19, ενώ την ίδια χρόνια, την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την Κ20!

Η δήλωση της Μαρίας Καραγιάννη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω, πλέον, στη μεγάλη οικογένεια αυτού του μεγάλου συλλόγου! Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη, καθώς ο Ολυμπιακός κλείνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και πραγματικά, είμαι πολύ περήφανη που είμαι εδώ! Στόχος μας να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε, όπως αρμόζει σε αυτόν τον σύλλογο. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Εύχομαι στις συμπαίκτριές μου και σε όλες τις αθλήτριες μια χρονιά με υγεία, πάνω από όλα».

Προηγούμενες ομάδες:

2015-22 ΝO Ρεθύμνου

2022-23 Άλιμος ΝΑΣ

2023-24 ΓΣ Περιστερίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ