Έκανε το χρέος της με Καζακστάν η Εθνική (18-2) και παίζει με ΗΠΑ την πρωτιά

Έκανε το χρέος της με Καζακστάν η Εθνική (18-2) και παίζει με ΗΠΑ την πρωτιά

Άνετη νίκη για την Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών η οποία πέρασε άνετα το εμπόδιο του Καζακστάν (18-2), έκανε το 2/2 στον Α' Όμιλο του 20ού Παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίζει για την πρωτιά κόντρα στις ΗΠΑ.

Έπραξε το αναμενόμενο η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών και χωρίς αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι στο Καζακστάν, επιβλήθηκε με 18-2 και έκανε το 2/2 στον Α’ Όμιλο του 20ού Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Φουκουόκα.

Παρά το γεγονός πως αντίπαλος ήταν μικρότερης δυναμικότητας και δεν θα υπήρξε κίνδυνος, η Εθνική ομάδα λειτούργησε και στον συγκεκριμένο αγώνα με την απαραίτητη σοβαρότητα, έδειξε από την αρχή πως θα είναι απόλυτα κυρίαρχη σε όλους τους τομείς, δημιούργησε γρήγορα τη μεγάλη διαφορά, την οποία αύξανε μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Αρνήθηκε νέα σούπερ πρόταση για Λιβάι η ΑΕΚ και «τρέχει» να τον… δέσει

Παρά το γεγονός, μάλιστα ότι είχε χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (1/5) δεν είχε θέμα, καθώς βρήκε λύσεις με άλλους τρόπους Με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, η ομάδα του Βλάχου ξέφυγε από την αρχή στο σκορ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 11-1.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια μέχρι το τελικό 18-2. Σε πολλές περιπτώσεις οι διεθνείς πρόσφεραν και εντυπωσιακό θέαμα, όπως το γκολ του Νικολαΐδη από τον φουνταριστό, χωρίς να βλέπει στην εστία.

MVP αναδείχθηκε ο έτερος φουνταριστός Κώστας Κάκαρης.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 18-2

Οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Χαλυβόπουλος 1, Γκιουβέτσης, Γκίλλας 3, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανανακάκης 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης 3, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Άρτιουχ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζίγκιτοφ, Ματόλινετς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ