ΠΟΛΟ

Η Ολλανδία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, στον αποψινό (23/3, 19:45) ημιτελικό του Europa Cup.
Στο εναρκτήριο παιχνίδι της τελικής φάσης, που διεξάγεται στην Ποντεβέδρα της Ισπανίας, η ομάδα του Άρνο Χάβενγκα και του Ευάγγελου Δουδέση (βοηθός προπονητής) επικράτησε 8-6 της Ιταλίας και πήρε το εισιτήριο για την τετράδα.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν το μεγάλο ταλέντο του ολλανδικού πόλο, η 18χρονη Σιμόνε Φαν ντε Κράατς, η οποία πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ δύο πρόσθεσε η Φαν ντερ Σλόοτ και από ένα η Κλάασεν (που παίζει στη Βουλιαγμένη) και η Σλέεκινγκ.
Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα μετέχει απευθείας στους ημιτελικούς του final-6, χάρη στην πρώτη θέση που κατέλαβε στον προκριματικό όμιλο του Βόλου.