Ερυθρόλευκο πάρτι (11-6) και 1-0

Ερυθρόλευκο πάρτι (11-6) και 1-0

Ο Ολυμπιακός έστησε... πάρτι κόντρα στη Βουλιαγμένη (11-6) στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο γυναικών και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία δυσκολία στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος πόλο γυναικών, επικράτησε άνετα με 11-6 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι «Ερυθρόλευκες» έδειξαν πανέτοιμες να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών και πηγαίνουν πλέον στον Λαιμό (Παρασκευή 28/5, 18:30) για το 2-0 ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στο τρεμπλ.

Οι παίκτριες του Παυλίδη ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0 με τις Τσουκαλά και Ελευθεριάδου, με τη Βουλιαγμένη να φέρνει το ματς στα ίσα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου (2-2).

Οι φιλοξενούμενες πήραν δύο φορές το προβάδισμα στην έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου (2-3, 3-4), αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε και τις δύο φορές (3-3, 4-4), με την Μυριοκεφαλιτάκη να σκοράρει το 5-4 στο τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Παυλίδη ανέβασε ρυθμούς στο τρίτο οκτάλεπτο, έπαιξε εξαιρετική άμυνα χωρίς να δεχτεί γκολ και η Τσουκαλά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της περιόδου, γράφοντας το 6-4.

Η Βουλιαγμένη με δύο γκολ στο ξεκίνημα του τελευταίου οκταλέπτου ισοφάρισε σε 6-6, ωστόσο ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα με τις Ελευθεριάδου και Αβραμίδου (9-6), ενώ η Μυριοκεφαλιτάκη με δύο γκολ στο τέλος, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 11-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-0, 5-2.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ