Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-11

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 3-11

Μόνο τυπικά ήταν ντέρμπι ο αγώνας μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν επίδειξη δύναμη και να επικρατούν 11-3 της ομάδας του Λαιμού στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Αήττητος και μόνος στην κορυφή παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του κόντρα στην Βουλιαγμένη (παρέμεινε η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που είχε αναβληθεί). Από την άλλη η ομάδα του Λαιμού, υπέστη τη δεύτερη ήττα της από τους Ερυθρόλευκους μέσα στη σεζόν και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Τα πρώτα γκολ για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό έβαλε ο Γιώργος Δερβίσης με σουτ από την περιφέρεια αλλά και με γκολ στην κόντρα και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0) στα μισά του πρώτου οκταλέπτου. Η Βουλιαγμένη βρήκε σκορ στην τελευταία ουσιαστικά επίθεσή της στο πρώτο οκτάλεπτο, στον παίκτη παραπάνω. Με τον Θανάση Χρυσοσπάθη να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι δυο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα έτσι μαζί με την αστοχία αμφότερων των ομάδων το σκορ παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Ο Κων/νος Γενηδουνιάς με 2 γκολ στον παίκτη παραπάνω έκανε το 5-1 για τον Ολυμπιακό. Σκορ ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Γιάννης Φουντούλης έδωσε αέρα πέντε τερμάτων στον Ολυμπιακό (6-1) την στιγμή που η Βουλιαγμένη αδυνατούσε να βρει λύσεις επιθετικά. Στα μισά του τρίτου οκταλέπτου, ένα χτύπημα του Βάσιτς στον Αργυρόπουλο ήταν η αφορμή να ξεσπάσει μια μικρή ένταση μεταξύ των παικτών, με τον παίκτη της Βουλιαγμένης να αποβάλλεται χωρίς  αντικατάσταση ενώ κόκκινη κάρτα δέχτηκε και ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο Γενηδουνιάς ευστόχησε σε πέναλτι διαμορφώνοντας το 7-1 του τρίτου οκταλέπτου. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οι Ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν λόγω της διαφοράς τερμάτων, η Βουλιαγμένη ανέβασε στροφές και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, αλλά το τελικό 11-3 υπέρ των φιλοξενούμενων αντικατοπτρίζει και όλη τη ροή του αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ