Τέλος από τη Red Bull ο Ρικιάρντο – Ποιος παίρνει τη θέση του (pic)

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης θα είναι το τελευταίο για τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που αποχωρεί από τη Red Bull και τη θέση του θα πάρει ο 22χρονος, Λίαμ Λόσον.

Παρελθόν από τη Red Bull θα αποτελέσει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο! Ο Αυστραλός πιλότος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα μεσούσης της σεζόν, όπως έγινε κι επίσημα γνωστό.

Η ομάδα, η οποία έχει έδρα την Ιταλία, δημοσίευσε επίσης ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο X, τονίζοντας ότι ο Ρικιάρντο θα λείψει, «αλλά θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της Red Bull». Ο 22χρονος Νεοζηλανδός, Λίαμ Λόσον, θα τον αντικαταστήσει στους υπόλοιπους έξι αγώνες της εφετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ήταν κάποτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θλίψη και οργή για την εικόνα της ομάδας του Τεν Χαγκ

Το μήνυμα του Ρικιάρντο:

«Αγαπάω αυτό το σπορ όλη μου τη ζωή. Είναι άγριο και φανταστικό, ήταν ένα ταξίδι. Ευχαριστώ τις ομάδες και τον κόσμο που έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό το ταξίδι. Στους οπαδούς που αγαπούν το σπορ, περισσότερες φορές πιο πολύ και από εμένα. Πάντα θα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές, όμως ήταν διασκεδαστικό. Και για να πω την αλήθεια, δεν θα άλλαζα τίποτα. Μέχρι την επόμενη περιπέτεια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από