Στις 29 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της σειράς για τον Άιρτον Σένα στο Netflix

Στις 29 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της σειράς για τον Άιρτον Σένα στο Netflix

Το «Σένα», μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων που δημιουργήθηκε με τη συμβολή της οικογένειας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 29 Νοεμβρίου.

Τριάντα χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα στην Ίμολα, το 1994, που άλλαξε για πάντα την ιστορία της F1, η σειρά αφιερωμένη στο Βραζιλιάνο θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού Άιρτον Σένα φτάνει στο «Netflix», σε σκηνοθεσία Βισέντε Αμορίμ και Τζούλια Ρεζέντε.

Το «Σένα», μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων που δημιουργήθηκε με τη συμβολή της οικογένειας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 29 Νοεμβρίου. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου, εμφανίστηκαν και οι εικόνες των πρωταγωνιστών της σειράς, στο πλευρό του Βραζιλιάνου ηθοποιού Γκάμπριελ Λεόνε, που υποδύεται τον Σένα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό 7-2 του «Μέντι» και το… τεσσάρι που ψάχνει απόψε στη Λιόν (vids)

Ο ηθοποιός Ματ Μέλα στο ρόλο του μεγάλου αντιπάλου του Σένα, Αλέν Προστ, ο Ζοάο Μαέστρι i σε αυτόν του νεαρού Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο Γιοχάνες Χένρικς υποδύεται τον Νίκι Λάουντα, ​​ενώ τον Νέλσον Πικέ υποδύεται ο Χούγκο Μπόνεμερ.

Δεν λείπουν χαρακτήρες που συνδέονται με την ιδιωτική σφαίρα του πρωταθλητή με τη Λίλιαν ντε Βασκονσέλος, σύζυγο ενός πολύ νεαρού Σένα, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Αλίς Βέγκμαν, ενώ η Παμέλα Τομέ παίζει το ρόλο της Βραζιλιάνας παρουσιάστριας Ξούξα, η οποία συνδεόταν μαζί του και η Αντριάνε Καλιστέου, η τελευταία κοπέλα του Σένα, έχει το…πρόσωπο της ηθοποιού Τζούλια Φότι.

Η ιστορία αφηγείται την άνοδο του Άιρτον Σένα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, από τη μετακόμισή του στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των ημερών του καρτ, τη μετακόμισή του στην Αγγλία για να λάβει μέρος στις κατηγορίες μαθητών της F 1, έως όπου πέτυχε το όνειρο της κατάκτησης των παγκόσμιων τίτλων.

Ένα ταξίδι-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta delllo Sport- που αφηγείται επίσης τις προσωπικές πτυχές της ζωής του πιλότου, διάσημες ιστορίες αγάπης και περίπλοκες οικογενειακές σχέσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ