Τα… γύρισε ο Λεκλέρ: «Έχω ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα της Ferrari»

Τα… γύρισε ο Λεκλέρ: «Έχω ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα της Ferrari»

Ο Σαρλ Λεκλέρ ανακάλεσε όσα είχε αναφέρει πριν το Grand Prix της Σιγκαπούρης ενώ ανάλαβε τις δικές του ευθύνες για το κακό τριήμερο της Ferrari.

Η Ferrari δεν είχε και το καλύτερο τριήμερο στη Σιγκαπούρη με τον Σαρλ Λεκλέρ να μιλά για όσα συνέβησαν.

Αρχικά, ο Μονεγάσκος ανακάλεσε όσα είχε πει μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει και τις δικές του ευθύνες για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Σαρλ Λεκλέρ:

Για το τι πήγε λάθος στο τριήμερο: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να αναφερθώ στο Q3 του Σαββάτου. Θέλω να πω πως έχω ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα. Αυτά που είπα μετά δεν ήταν ξεκάθαρα και δεν ήθελα να στείλω το λάθος μήνυμα. Πλήρωσα τις κακές κατατακτήριες, έπρεπε να ανακάμψουμε στον αγώνα και κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Για την στρατηγική της Ferrari και τον αγώνα του στη Σιγκαπούρη: «Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν εκνευριστικό γιατί κόλλησα πίσω από τον Αλόνσο και τον Χούλκενμπεργκ. Κάναμε όμως έναν πάρα πολύ καλό αγώνα και παραλίγο να πάρουμε την 4η θέση. Έβγαζε νόημα ως ομάδα να ακολουθήσουμε δύο διαφορετικές στρατηγικές γιατί αν έβγαινε ένα Αυτοκίνητο Ασφαλείας ή μια κόκκινη σημαία θα ήταν τέλειο για τον αγώνα μας. Γνωρίζαμε επίσης πως αν μπαίναμε αργά για ελαστικά δεν θα ήταν καταστροφικό. Δεν μετανιώνω για τίποτα γι’ αυτόν τον αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ