Φερστάπεν: «Καλή η 2η θέση, αλλά δεν πρέπει να τερματίζουμε συνέχεια πίσω από τον Νόρις»

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε για το Grand Prix της Σιγκαπούρης, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται πλέον συνέχεια να τερματίζει η Red Bull πίσω από τον Νόρις.

Άλλο ένα Grand Prix ολοκληρώθηκε, με τον Λάντο Νόρις να είναι εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία στη Σιγκαπούρη, παίρνοντας τη νίκη.

Ο Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε πίσω του αναφέρθηκε στη 2η θέση, ενώ επισήμανε πως δεν γίνεται συνέχεια η Red Bull να είναι πίσω από το Άγγλο πιλότο.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για τον αγώνα και τη 2η θέση: «Ο αγώνας μου ήταν μοναχικός. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Προσπάθησα να διαχειριστώ το ρυθμό μου. Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν δύσκολο για εμάς, είχα αρκετή φθορά στα ελαστικά μου. Μετά το pit-stop μου ήμουν πιο άνετος, ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πιστεύω πως η 2η θέση είναι ένα πολύ καλό επίτευγμα σε μία πίστα που γνωρίζαμε πως θα δυσκολευτούμε. Προφανώς όμως δεν είμαστε χαρούμενοι με τη 2η θέση. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Για τη μικρότερη δυνατή απώλεια βαθμών που είχε από τον Νόρις: «Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση, να μην τερματίζουμε συνέχεια πίσω από τον Νόρις. Θα δούμε τι θα γίνει».

Για τη σωματική καταπόνηση των οδηγών στη Σιγκαπούρη: «Πάντα είναι δύσκολα εδώ, έχει πολλή ζέστη. Είναι γενικά ένας αγώνας μεγάλης διάρκειας. Ανυπομονώ να ξεκουραστώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από