Λεκλέρ: «Η McLaren το φαβορί για το πρωτάθλημα, ίσως πετύχουμε κάτι εξαιρετικό στο Μπακού»

Λεκλέρ: «Η McLaren το φαβορί για το πρωτάθλημα, ίσως πετύχουμε κάτι εξαιρετικό στο Μπακού»

Ο Σαρλ Λεκλέρ μίλησε μετά τη νίκη του στο το Grand Prix Ιταλίας, για το αν η Ferrari μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν

Εκπληκτικός αγώνας από τον Σαρλ Λεκλέρ και τη Ferrari που κέρδισαν το Grand Prix Ιταλίας αφήνοντας στην 2η και 3η θέση τους πιλότους της McLaren, Όσκαρ Πιάστρι και Λάντο Νόρις.

Ο 26χρονος οδηγός, είδε πρώτος την καρό σημαία στην Μόντσα, σημειώνοντας τη δεύτερη φετινή του νίκη και αμέσως μετά μίλησε για την κούρσα.

Διαβάστε επίσης: Το 72% της Ελλάδας στα προκριματικά και ο δρόμος στα League Stage των Europa και Conference League

«Πίστευα ότι η πρώτη νίκη εδώ θα ήταν μοναδική σε συναισθήματα και αν κέρδιζα και δεύτερη φορά στην Μόντσα δεν θα ήταν τόσο ιδιαίτερη. Θεέ μου, ένιωθα στους τελευταίους γύρους όπως το 2019, όταν κέρδισα για πρώτη φορά στην Ιταλία. Το Μονακό και η Μόντσα είναι οι δύο αγώνες που θέλω να κερδίζω κάθε χρόνο. Προφανώς θέλω να κερδίζω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να κατακτήσω τον τίτλο όσο γίνεται πιο σύντομα», ανέφερε ο Λεκλέρ που κέρδισε φέτος και στην πατρίδα του, στο Grand Prix του Μονακό.

Για το αν η Ferrari μπορεί να συνεχίσει να κερδίζει, αρχής γενομένης από τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν: «Δεν ξέρω, γιατί το πακέτο αναβαθμίσεων που φέραμε απέδωσε πολύ καλά σε μία πίστα όπως η Μόντσα. Αμφιβάλλω αν θα συνεχίσει να ισχύει αυτό. Πιστεύω ότι η McLaren είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, όμως αναμφίβολα κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Το Μπακού είναι ένα σιρκουί που μου αρέσει και στο οποίο είμαι ανταγωνιστικός. Ποιος ξέρει, ίσως πετύχουμε κάτι εξαιρετικό και εκεί».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ