Χάμιλτον: «To μονοθέσιο δεν ήταν πουθενά την Παρασκευή, σήμερα ήταν φανταστικό»

Χάμιλτον: «To μονοθέσιο δεν ήταν πουθενά την Παρασκευή, σήμερα ήταν φανταστικό»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για τη νίκη του στο Σπα.

Από το… πουθενά ο Λιούις Χάμιλτον βρέθηκε νικητής στο Grand Prix του Σπα στο Βέλγιο, καθώς το μονοθέσιο του Τζορτζ Ράσελ βρέθηκε ελαφρύτερο από όσο θα έπρεπε μετά τον αγώνα.

Ο έμπειρος πιλότος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο πως έζησε ο ίδιος τα όσα συνέβησαν, ενώ στάθηκε και στη δική του απόδοση.

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον:

«Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει το τριήμερο. Συγχαρητήρια στον Τζορτζ και στην ομάδα. Η Παρασκευή ήταν καταστροφική για εμάς, το μονοθέσιο ήταν στο πουθενά. Κάναμε μεγάλες αλλαγές στο στήσιμο, αλλά ήταν δύσκολο να γνωρίζουμε την επίδρασή τους ήταν λόγω της βροχής του Σαββάτου. Σήμερα το μονοθέσιο ήταν φανταστικό και το οφείλουμε στους μηχανικούς στην πίστα και στο εργοστάσιο».

Για τη μάχη του με τον Ράσελ στους τελευταίους γύρους: «Προσπαθούσα να πλησιάσω, όμως ο Τζορτζ έκανε πολύ καλή δουλειά με τη διαχείριση των ελαστικών. Σε κάθε μου stint είχαν αρκετή ζωή ακόμα τα ελαστικά μου, αλλά η ομάδα με έβαζε για pit-stop. Είναι ατυχής η σημερινή ημέρα αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

Για το αν πιστεύει πως η Mercedes μπορεί να κατακτήσει κάποιο από τα δύο πρωταθλήματα: «Όχι, δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εάν συνεχίσουμε αυτές τις φανταστικές εμφανίσεις ξεκινώντας τα τριήμερα με μια καλύτερη βάση ελπίζω να έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Στο τέλος η McLaren ήταν πολύ δυνατή, αλλά είχαμε ανοίξει από πριν τη διαφορά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ