Νόρις: «Στόχος η νίκη, αναγνωρίζω όμως τη δυσκολία απέναντι στον Μαξ και τον Λιούις»

Νόρις: «Στόχος η νίκη, αναγνωρίζω όμως τη δυσκολία απέναντι στον Μαξ και τον Λιούις»

Ο Λάντο Νόρις μίλησε για την pole position στη Βαρκελώνη, αλλά για τη δυσκολία του αγώνα.

Ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στη Βαρκελώνη με τον Λάντο Νόρις να παίρνει την pole position και να τονίζει πως ήταν η καλύτερη της καριέρας του.

Ο Άγγλος πιλότος στάθηκε στην απόδοση στης McLaren αυτό το διήμερο, αλλά και στις δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει στον αγώνα.

Οι δηλώσεις του Λάντο Νόρις:

Για την pole position: «Πάνω – κάτω ήταν ένας τέλειος γύρος. Όταν βρίσκεται σε έναν καλό γύρο ενθουσιάζεσαι. Όλα πήγαν τέλεια στο τέλος. Ήταν μία αμφίρροπη μάχη. Είναι η καλύτερή μου pole, δεν έχω βέβαια πολλές. Όλο το διήμερο μέχρι τώρα ήμασταν κοντά στην κορυφή. Οι υποστηρικτές μου εδώ είναι φανταστικοί, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους».

Για το πού αποδίδει την ταχύτητα της McLaren αυτές τις δύο μέρες στη Βαρκελώνη: «Δεν είναι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, είμαστε γρήγοροι τους τελευταίους δύο μήνες. Από το Μαϊάμι και μετά είμαστε αρκετά δυνατοί. Έχουμε χάσει pole position επειδή δεν κάναμε τον τέλειο γύρο, σήμερα όμως τα καταφέραμε. Ο Φερστάπεν και η Red Bull Racing έδειχναν λίγο πιο γρήγοροι από εμάς, όμως κάναμε ορισμένες αλλαγές πριν την τελευταία προσπάθεια. Υπήρχαν κάποια σημεία που μπορούσαμε να βελτιωθούμε».

Για το ότι το έργο του στον αγώνα δεν θα είναι εύκολο: «Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την pole position σε νίκη αύριο. Γνωρίζω όμως ότι θα είναι δύσκολο απέναντι στον Μαξ και τον Λιούις. Ακόμα και με τους οδηγούς πιο πίσω. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πλάνο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ