Ο Νόρις άρπαξε την pole position από τον Φερστάπεν στη Βαρκελώνη (pics)

Ο Νόρις άρπαξε την pole position από τον Φερστάπεν στη Βαρκελώνη (pics)

Ο Λάντο Νόρις πήρε την pole position στη Βαρκελώνη για μόλις 20 χιλιοστά από τον Μαξ Φερστάπεν που έμεινε δεύτερος. Τρίτος ξεκινά ο Λιούις Χάμιλτον.

Τη δεύτερη pole position της καριέρας του πανηγύρισε ο Λάντο Νόρις, στο ισπανικό Grand Prix της Formula 1, στην Βαρκελώνη!

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren κατάφερε να αφήσει πίσω του στα επίσημα δοκιμαστικά τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της φετινής βαθμολογίας, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), και θα εκκινήσει στον αυριανό αγώνα από την πρώτη θέση, κάτι που είχε πετύχει μόνο μία φορά στο παρελθόν, το 2021 στο Σότσι της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη περίπτωση του Ποκουσέφσκι: Οι «ματιές» της Euroleague, το συμβόλαιο και η μεγάλη προοπτική (vids)

Η πρωτιά κρίθηκε απολύτως οριακά καθώς ο Βρετανός ήταν μόλις 20 χιλιοστά ταχύτερος από τον Ολλανδό ενώ τρίτος θα ξεκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes. Ο ομόσταβλός του, Τζορτζ Ράσελ, θα είναι δίπλα του στη σειρά εκκίνησης καθώς ήταν ο τέταρτος πιο γρήγορος στις κατατακτήριες. Ο αγώνας της Βαρκελώνης θα ξεκινήσει αύριο στις 16:00.

Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ